USD EUR
43,29 39,84

В Іванополі пожежники провели профілактичний обхід

529

16 серпня Чуднівський районний сектор У ДСНС України у Житомирській області спільно із спеціалістами сектору цивільного захисту населення Чуднівської РДА та представниками селищної ради  провів пожежно-профілактичне відпрацювання смт. Іванопіль.

Під час відпрацювання мешканцям наголошено актуальність питання перевірки справності електрики, обслуговування димо-вентиляційних каналів та підготовка їх до експлуатації у осінньо-зимовому періоді, оскільки переважна більшість пожеж виникає внаслідок несправності електрики та систем опалення житлових будинків. В ході відпрацювання здійснено перевірку житлових будинків одиноких, неблагонадійних сімей та інвалідів, проведено бесіду з пересічними жителями смт. Іванопіль на тему «Безпека у побуті (пічне опалення, поводження з газом, електромережі, побутових приладів, безпека при виявленні ВНП)» з врученням пам’ятних листівок та особистим розписом у Журналі інструктажу. Власникам будинків були вказані недоліки які могли б призвести до виникнення пожежі, а саме: оголені електропроводи, прокладання електромережі по дерев’яних конструкціях, поламані розетки та вмикачі, незадовільний стан пічного опалення.

В ході відпрацювання було здійснено 72 подвірні обходи та проведено бесіду із 116 особами, із них 40 пристарілих та поодиноких осіб, 7 неблагополучних.