USD EUR
42,92 39,84
Успішні практики розвитку систем реагування на надзвичайні ситуації вивчала чуднівська делегація в сусідніх громадах

Успішні практики розвитку систем реагування на надзвичайні ситуації вивчала чуднівська делегація в сусідніх громадах

108

Делегація Чуднівської міської ради у складі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Ірини Кухар, головного спеціаліста сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та охорони праці Зої Перепелиці на чолі з міським головою Віталієм Войтко мали честь завітати до Звягельської ТГ Житомирської області та Корецької, Білокриницької, Великоомелянської, Шпанівської  громад Рівненської області та м.Рівне.

Метою візиту – обмін досвідом успішних практик щодо розвитку систем реагування на надзвичайні ситуації, дослідити виклики, які виникають у цій сфері, зрозуміти взаємодію між ДСНС, ОМС та іншими учасниками системи реагування на надзвичайні ситуації та визначити подальші кроки для створення систем реагування. 

«Ми мали можливість ознайомитись із роботою добровільних пожежних команд, дізналися про виклики та труднощі, з якими зіткнулися місцеві жителі під час створення добровільних формувань цивільного захисту територіальних громад  Рівненщини та міста Звягель. Надіюсь, що цей обмін досвідом стане корисним для щоденної роботи у нашій громаді», – розповів міський голова Віталій Войтко.