USD EUR
43,29 39,84
У навчанні безпеці канікул немає: поліцейські дбають про спокійний літній відпочинок маленьких чуднівчан

У навчанні безпеці канікул немає: поліцейські дбають про спокійний літній відпочинок маленьких чуднівчан

275

Під час літнього відпочинку питання безпеки дітей, які переважно проводять своє дозвілля на вулицях населених пунктів, стає найбільш гостро. Тож для уникнення неприємних ситуацій чуднівські поліцейські систематично працюють з малечею та підлітками. 

Правоохоронці проводять профілактичні рейди у місцях відпочинку молоді, концентруючи увагу на паркових, ігрових зонах та територіях, прилеглих до водойм. Там поліцейські розповідають відпочивальникам основні правила безпеки під час купання, ігор на розважальних майданчиках та неподалік проїзних частин.

Не оминають правоохоронці своєю увагою і найменших учасників дорожнього руху. Так днями поліцейські СРПП відділення №5 Житомирського РУП завітали до дитячого садочку «Зірочка» у місті Чуднові. Гості ознайомили малят з основними правилами дорожнього руху, продемонстрували дітлахам службовий автомобіль та дозволили приміряти елементи екіпіювання.

Проведення таких заходів є невід’ємною частиною діяльності поліцейських, адже за безпеку дітей насамперед відповідають дорослі.