USD EUR
45,05 41,49
Спеціалісти Чуднівської міської ради візьмуть участь у грантовому проекті

Спеціалісти Чуднівської міської ради візьмуть участь у грантовому проекті

500

Працівники відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради пройшли відбір для участі у грантовому проєкті «Зростаймо разом «Ініціатива «Молодіжний працівник – Львів, Полтава, Житомир». 

Проєкт реалізовується Фондом розвитку громадянських організацій «Західно-український ресурсний центр» за підтримки Агенству США з міжнародного розвитку USAID «ГОВЕРЛА».

Метою проєкту є  підвищення професійних знань та навичок молодіжних працівників та підтримка залучення молоді, у тому числі молодих жінок та дівчат до просування їх інтересів, прийняття рішень та розвитку місцевої молодіжної політики.  

В рамках проєкту 12 червня 2024 року у молодіжному просторі «CHUDNIV HUB» відбулась зустріч представників відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради, молоді, молодіжної ради з регіональним координатором у Житомирській області Дмитром Ткачуком.

Під час зустрічі учасники дізналися про цілі та завдання проєкту, ознайомилися з планом реалізації, мали змогу отримати відповіді на запитання та висловити свої пропозиції та побажання.