USD EUR
42,74 39,68
Розпочато формування наглядових рад для чуднівських медичних закладів

Розпочато формування наглядових рад для чуднівських медичних закладів

156

У Чуднівській громаді розпочато формування конкурсних комісій для обрання членів Наглядових рад КНП «Чуднівська лікарня» та КНП «Чуднівський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Відповідні повідомлення опубліковано на сайті Чуднівської міської ради.

До складу конкурсної комісії повинні входити у рівній кількості:

  • представники власника закладу охорони здоров’я (три члени);
  • представники структурного підрозділу з питань охорони здоров’я міської ради діяльність якого спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я (три члени);
  • представники громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я або протидію корупції (три члени).

Громадські об’єднання, що мають право подавати кандидатури до конкурсної комісії, повинні займатись захистом прав у сфері охорони здоров’я або протидією корупції не менше 5 років до дати подання кандидатур своїх представників до складу конкурсної комісії.

Пропозиції щодо кандидатур подаються Чуднівської міської ради (м.Чуднів, вул.Героїв Майдану, 104) у письмовому вигляді упродовж 14  календарних днів з дня опублікування цього оголошення або на електронну пошту Чуднівської міської ради info@chudniv-miskrada.gov.ua.