USD EUR
42,55 40,00

Родини загиблих бійців з Чуднівщини взяли участь у акції «Час не лікує» у Києві

676

28 серпня 2019 року, напередодні п′ятої річниці Іловайської трагедії, у м.Київ відбувся  всеукраїнський захід пам′яті «Час НЕ лікує», участь у якому взяли родини загиблих бійців АТО з Чуднівщини.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомляє Чуднівський військовий комісаріат.

Захід «Час НЕ лікує» було проведено на трьох локаціях:
1. Навпроти Посольства Російської Федерації проведено відкриту мирну всеукраїнську акцію пам′яті за загиблими захисниками під час АТО за участі близько тисячі матерів загиблих воїнів та ветеранів, хвилину мовчання, виступи ветеранів – добровольців та спогади батьків про загиблих синів.
У завершенні акції було прикріплено плакати до огорожі Посольства із вимогами припинити кровопролиття та прив′язано 366 червоних повітряних кульок, які символізують кількості загиблих воїнів Іловайської трагедії.
2. У Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України проведено нагородження 200 матерів загиблих захисників з різних регіонів України Подяками за виховання синів та Знаками пошани від Міністерства оборони України.
3. На Михайлівській площі проведено молебень за загиблими захисниками із покладанням квітів до Меморіалу «Стіна пам′яті» Почесною вартою та батьками загиблих.

Під час проведення заходу пам′яті «Час НЕ лікує» було нагороджено Подяками та Знаками пошани від Міністерства оборони України вісім матерів загиблих захисників під час проведення антитерористичної операції Чуднівського району:
– Бондар Ірину Анатоліївну;
– Борушевську Юзефу Йосипівну;
– Законову Інну Василівну;
– Оболенцеву Марію Іллівну;
– Поліщук Галину Іванівну;
– Порхун Марію Валеріївну;
– Рудніцьку Ніну Францівну;
– Романюк Наталію Євгенівну.