USD EUR
42,92 39,84
Представники релігійних конфесій Чуднівщини підтримують відмову від штучних квітів на кладовищах

Представники релігійних конфесій Чуднівщини підтримують відмову від штучних квітів на кладовищах

619

У вівторок, 6 квітня відбулася зустріч представників релігійних конфесій Чуднівської громади з міським головою Віталієм Войтком.

Серед нагальних питань під час зустрічі обговорили питання про дотримання у релігійних закладах заходів безпеки та громадського порядку в умовах карантину під час Великодніх свят та поминальних днів на території громади. Мова йшла і про налагодження співпраці щодо надання допомоги та підтримки соціально-незахищеним верствам населення громади (людям з обмеженими можливостями, дітям-сиротам, дітям кризових категорій, малозабезпеченим тощо).

Окремо міський голова Чуднова наголосив на відмові від використання штучних квітів на кладовищах громади. Представники релігійних конфесій повністю погодилися з цією думкою та повідомили, що церква  також закликає відмовитися від цієї мертвої краси, бо це є несмак та дуже небезпечно для навколишнього середовища.

Крім цього, начальник відділу праці, соціального захисту населення та охорони здоров’я Тетяна Малахівська звернулася до священнослужителів з проханням провести панахиди за загиблими та померлими учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС з нагоди 35-ї річниці.