USD EUR
42,74 39,68
Підсумки конкурсу авторської поезії «Поетична весна»

Підсумки конкурсу авторської поезії «Поетична весна»

221

У Чуднівській громаді започатковано конкурс авторської поезії «Поетична весна». Вперше захід відбувся з 9 по 21 березня 2023 року.

За результатами голосування журі:

  • І-ше місце у конкурсі авторської поезії «Поетична весна» здобула Світлана Олексюк з с. Стовпів,
  • ІІ-ге місце – Тетяна Смоляк з с. Дідкувці;
  • ІІІ-тє місце – Ігор Кучмій з Чуднова.

24 березня у приміщенні міського будинку культури відбулась урочиста церемонія нагородження переможців та учасників конкурсу, під час якої переможці конкурсу декламували свої вірші, а також свої поетичні надбання представила директор Чуднівської міської бібліотеки Алла Роль.

Під час заходу начальник відділу культури, молоді та спорту Людмила Кучмій вручила пам’ятні подарунки переможцям конкурсу. Крім того, було відзначено молодого учасника Олександра Лівковича, який свої поетичні рядки кладе на музику та наймолодшу конкурсантку Вікторію Передрій.

Загалом свої авторські роботи представили 10 конкурсантів різної вікової категорії з Чуднівської громади. За умовами конкурсу обмежень щодо тематики поезії не було. Серед робіт була присутня як патріотка, так і лірика. Кожен представлений конкурсантами вірш особливий та зворушливий.

Всі учасники конкурсу нагороджені дипломами відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради.

Метою конкурсу є активізація творчого життя громади, пошук, виявлення і розкриття творчо обдарованих особистостей, розвиток літературних здібностей підлітків та молоді, формування почуття патріотизму громадян, прищеплення любові та поваги до рідного краю.