USD EUR
43,10 40,00
Обігрівчі набори для захисників

Обігрівчі набори для захисників

206

Усвідомлюємо, як неймовірно важко нашим захисникам обороняти рідну землю.  Щодня продовжуємо докладати зусиль для Перемоги. Хотпаки – це те, що на певний час допоможе воїнам зігрітися і відпочити.

Завдяки небайдужим людям  та ініціативі Волонтерського штабу “Українська команда”, в Україні виготовили 50 тисяч спеціальних зігрівчих наборів. Безпосередньо до передачі  хотпаків  воїнам долучилися і волонтери “Українська команда. Житомирщина”.

Чергові півтисячі хотпаків вирушили на фронт. Грілки, сухий душ, засоби проти грибка – 504 комплекти отримають бійці доблесної 3-ї окремої танкової бригади. Їх передли представники БЕрдичівського осередку Волонтерського штабу  “Українська команда”.

– Лютий холод вперемішку з гарячими температурами, і все це – під постійним прицілом ворога: у таких умовах наші хлопці й дівчата воюють із ворогом. З хотпаками, сподіваємося, буде тепліше й чистіше, а значить – безпечніше для здоров’я, яке їм так потрібно, – розповідає  керівник  Бердичівського осередку  Волонтерського штабу “Українська команда” Роман Левицький. 

Це вже третій етап передачі хотпаків, який ініціювали бердичівські волонтери “Української команди”.