USD EUR
42,92 39,53
Нарада старост громади і керівників комунальних підприємств

Нарада старост громади і керівників комунальних підприємств

393

Одним з головних питань, обговорених на нараді, було питання ремонту доріг у громаді. Учасники зустрічі доклали максимум зусиль, щоб знайти ефективні рішення та визначити почерговість виконання робіт у старостинських округах, що дозволить забезпечити належний стан дорожньої мережі, що перебуває на власності громади та покращити безпеку транспортного руху у місті.

Проблеми життя громади обговорили старости з начальника Великокоровинецького селищного комунального підприємства “КАСКАД” Валерія Мислінського, директора Вакуленчуківського селищного комунального підприємства Миколи Глущенка та в.о. начальника комунального підприємства “Благоустрій” Лесі Опрелянської. Головував на нараді міський голова Віталій Войтко.

Хотілося би наголосити, що робоча нарада зі старостами – чудова платформа для обговорення проблем, які стосуються місцевої громади. Вона сприяє обміну думками та ідеями між представниками місцевого самоврядування та субʼєктами господарювання, що, в свою чергу, призводить до зміцнення співпраці, взаєморозуміння та пошуку оптимальних рішень.