USD EUR
42,92 39,84
Майже 20 тонн гуманітарної допомоги від Чуднівської громади отримали жителі Харківщини

Майже 20 тонн гуманітарної допомоги від Чуднівської громади отримали жителі Харківщини

306

Чуднівською громадою було сформовано черговий гуманітарний вантаж, який доставлено у звільнений від російської окупації населений пункт  Великий Бурлук у Харківській області. Про це повідомили в Чуднівській міській раді.

У 20-ти тонний вантаж входили: продукти харчування (зокрема понад 2 тисячі буханці хліба), засоби гігієни, вода, свіжі овочі та фрукти, речі першої необхідності, теплий одяг тощо.

До збору допомоги активно долучились жителі громади, депутати, підприємці. Зокрема, посильну допомогу у закупівлі та випічці хліба надали ПАФ «Лан», ПП «Грант» та ФГ «Хавест».

Долучилися до збору продовольчих і непродовольчих товарів депутати міської ради, старости старостинських округів громади та третій відділ Житомирського РТЦК.

Комплектування багажу здійснювали працівники Чуднівської міської ради. Місцевий волонтер Андрій Данілов допоміг з організацією транспорту для доставки допомоги.

Ми щиро віримо, що війна скоро закінчиться. І закінчиться вона неодмінно нашою перемогою. У цей важкий і буремний час Україна та увесь світ є підтримкою армії й населення, яке постраждало від військових дій.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до збору гуманітарної допомоги для громадян, які постраждали від ракетних обстрілів росії.