USD EUR
42,92 39,84
Краснопіль: від пожежі врятовано четверо дітей

Краснопіль: від пожежі врятовано дітей

2 769

14 лютого о 13:55 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку у с. Краснопіль Краснопільської територіальної громади Бердичівського району. Власники будинку пішли на роботу, а вдома було двоє дітей, які повернулися зі школи. Через деякий час сусіди побачили, що зайнявся дах цієї оселі та негайно вивели на свіже повітря дітей, після чого викликали рятувальників. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Житомирській області.

Першими на місце події прибули працівники місцевої пожежної охорони с. Бурківці, які о 14:27 локалізували пожежу, а о 14:30 спільно з рятувальниками ліквідували її. Вогонь встиг знищити покрівлю будинку. Причина пожежі встановлюється фахівцями.

Крім того, у м. Коростень бійці ДСНС ліквідували пожежу на балконі квартири на останньому поверсі п’ятиповерхового будинку. Про пожежу повідомила вихователь дитячого садка, що розташований поруч. Коли прибули рятувальники, то полум’я вже охопило балкон, а скло у вікнах лопнуло, через що у квартирі було сильне задимлення. Перед гасінням пожежі надзвичайники сповістили усіх мешканців під’їзду про необхідність залишити помешкання. Вже за півгодини пожежу ліквідували. Внаслідок події знищено балкон та майно, пошкоджено оздоблення внутрішньої стіни кімнати. Подальшого поширення полум’я вогнеборці не допустили. Попередньо зайнялось через необережність під час куріння.

Також рятувальниками ліквідовано сьогодні вночі загоряння у смт Хорошів Житомирського району в приватному житловому будинку, що, ймовірно, сталося через порушення правил пожежної безпеки при монтажу димаря.