USD EUR
42,92 39,84
Чуднівські футболісти Назар Іващенко та Андрій Заброцький отримали відзнаку «кращі гравці турніру» OPEN TALANT CUP

Чуднівські футболісти Назар Іващенко та Андрій Заброцький отримали відзнаку «кращі гравці турніру» OPEN TALANT CUP

484

16 та 23 жовтня у с. Глибочиця Житомирського району відбувся обласний футбольний турнір серед юнаків 2012 – 2013 р. н. «OPEN TALANT CUP», у якому змагались 12 команд області, зокрема і футбольна команда Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи. Про це повідомили в Чуднівській міській раді.

У першому турі змагань команда Чуднівської ДЮСШ обіграла команду юнаків з м. Новоград-Волинського з рахунком 1:0. Гол у ворота суперника забив Ярослав Малишев. В нічию 1:1 зіграли з командами «МАЛ» м. Коростень. (гол за Назаром Іващенко) та «Полісся» м. Житомир (гол забив Матвій Сімашко).

В другому турі змагань, 23 жовтня, юні футболісти ДЮСШ  в нічию 0:0 зіграли з однолітками ДЮСШ м. Коростишів, У команди «Полісся-2» ( Житомир) чуднівчани виграли з рахунком 0:1 (гол забив Андрій Заброцький).  У зустрічі за 5-6 місце перемогу з рахунком 1:0  над командою «Фортуна» м. Андрушівка святкували чуднівські футболісти (гол за Назаром Іващенком).    

Чуднівські футболісти Назар Іващенко та Андрій Заброцький отримали відзнаку «кращі гравці турніру» від організаторів змагань.