USD EUR
43,29 40,00
Чуднівська громада попрощалась із Сергієм Хавронюком

Чуднівська громада попрощалась із Сергієм Хавронюком

214

23 квітня 2024 року трагічно обірвалося життя мужнього воїна, патріота, нашого земляка Сергія Михайловича Хавронюка з В.Коровинець.

Народився Сергій Хавронюк 26 серпня 1980 року в селищі Великі Коровинці в багатодітній гарній родині та був наймолодшим. Батьки працювали в радгоспі, тож до праці привчали змалечку своїх дітей. старші брат та сестрички любили найменшого в сім’ї.

Після закінчення середньої школи пішов працювати. Нелегка доля була в юнака, але свій життєвий шлях він пройшов, як міг.

Сергій Михайлович 16 грудня минулого року пішов захищати територіальну цілісність та незалежність України. У січні прийняв присягу на вірність своїй державі та її народу.

Служив Сергій Хавронюк у військовій частині А7307 у званні солдата і мав військову спеціальність стрілець-снайпер. Наш земляк неодноразово брав участь у бойових діях, мужньо захищав рідну Україну, виконував бойові завдання в складі підрозділу військової частини в районі села Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Під час перебування на позиції Сергій Михайлович отримав поранення. Лікувався у шпиталі, а потім приїхав додому на реабілітацію.

Сергій Михайлович любив Україну та мріяв жити у вільній незалежній державі, створити власну сім’ю, виховувати дітей, але смерть не вибирає. Доля відміряла йому короткий та важкий вік. Ще один наш земляк приєднався до небесного війська.

Сергія Хавронюка поховали з усіма військовими почестями. Для своїх побратимів, рідних він назавжди залишиться щирим, товариським, відкритим, відповідальним….

Висловлюємо співчуття брату Віктору, сестричкам Наталії та Тетяні, рідним. Нехай добрий, світлий спомин про Сергія Хавронюка назавжди залишиться в серцях рідних, побратимів, односельчан, усіх, хто його знав, любив та шанував.

https://www.facebook.com/watch/?v=1159113848778354