USD EUR
45,87 41,32
Чуднівщина: відбулася стратегічна сесія щодо Комплексного плану розвитку громади

Чуднівщина: відбулася стратегічна сесія щодо Комплексного плану розвитку громади

556

3 листопада 2023 року, за підтримки експертів Проєкту USAID “ГОВЕРЛА”, відбулося засідання Стратегічної сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Чуднівської міської територіальної громади.

До стратегічної сесії долучились жителі громади – представники різних цільових груп, представники органів місцевого самоврядування, органів державної влади, громадські організації, підприємства, установи, небайдужі зацікавлені у розвитку громади жителі.

Учасники обговорили та напрацювали пропозиції за наступними напрямками: житлова забудова територій, господарська діяльність та виробнича забудова територій, збереження природної і культурної спадщини та розвиток туризму, обслуговування населення та громадська забудова територій, транспортна мобільність, інженерне забезпечення території, інженерна підготовка та благоустрій території.

За результатами обговорення, робочою групою буде проведено опрацювання пропозицій для підбиття підсумків. Напрацювання Стратегічної сесії у вигляді протоколу будуть узагальнені та розміщені на офіційному сайті міської ради.