USD EUR
42,92 39,53
Чуднівщина: в «Лікарня Іванопіль» організували свято

Чуднівщина: в «Лікарня Іванопіль» організували свято

545

Аматорські колективи Чуднівського міського будинку культури “Сузір’я” та “Чуднівські музики” організували концерт для підопічних БО “Благодійний фонд “Лікарня Іванопіль”. День людей похилого віку відзначили концертом “З Україною в серці”, повідомляють в міській раді.

Загалом у закладі перебуває 34 особи, серед яких 15 – жителі з Чуднівської громади. В основному, це самотні пенсіонери, котрим за 80-90 років і які потребують постійного догляду.

Під час мистецького заходу старенькі підопічні слухали патріотичні та українські народні пісні.

Чуднівська громада та небайдужі громадяни надають посильну допомогу закладу.  Тож у цей день від старостинських округів громади для підопічних надійшли  солодкі подарунки, овочі та засоби гігієни.

Другий місяць осені починається з особливої дати – 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Турбота про громадян поважного віку – необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.