USD EUR
42,92 39,53
Чуднівщина: День фізичної культури і спорту

Чуднівщина: День фізичної культури і спорту

1 012

З нагоди свого професійного свята 13 вересня 2022 року у Чуднівському міському будинку культури Чуднівської міської ради зібралась спортивна дружна родина, щоб пригадати своє славне минуле, поділитися здобутками сьогодення, та поміркувати над планами на майбутнє. Про це відділ повідомляє на своїй сторінці у фейсбук.

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту.

Це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу.

До всіх присутніх з вітанням звернулася начальник відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради Кучмій Людмила, яка згадала та відмітила людей, які стоять у витоків розвитку фізичної культури і спорту нашої Чуднівської громади- це тренери-викладачі дитячо-юнацької спортивної школи Чуднівської міської ради, на чолі з керівником Тарасюком Михайлом Володимировичем. Не дивлячись на складні часи, які проживає наша Україна, дитячо-юнацька спортивна школа функціонує, має свої досягнення, а весь колектив прикладає максимум зусиль для гармонійного розвитку дітей та виховання любові до занять спортом. За особистий внесок у популяризацію фізичної культури та спорту в громаді, всебічне виховання підростаючого покоління, та з нагоди Дня фізичної культури та спорту тренерів-викладачів ДЮСШ та ветеранів спорту було нагороджено грамотами та подяками від Чуднівської міської ради та відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради. А аматори Чуднівського міського будинку культури подарували присутнім чудове музично – патріотичне вітання.