USD EUR
42,74 39,68

Чуднівщина: 4 перемоги у конкурсі “Код Нації. Українська Сніжниця”

354

Команда Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів “Код Нації. Українська Сніжниця” оприлюднила імена переможців у різних номінаціях. Про результати повідомили в адміністрації Національний Фестиваль “Код Нації”.  

«Ми отримали величезну кількість робіт, які надретельно перевіряли впродовж цих тижнів, і нарешті визначилися! Будемо чесними: було цікаво, напружено і місцями гаряче!», – коментують там.

Народна хореографія 15-17 років.

Хореографічний колектив “Чотири стихії” Чуднівського міського будинку культури Чуднівської міської ради (керівник Володимир Ярошевич) посів ІІ почесне місце.

Співоча Україна, соло

Вікова категорія «18+» – почесна бронза у Катерини Тимофєєвої, керівника дитячого вокального гуртка Чуднівського міського будинку культури.

Соло, 5-9 років

Перемога та почесне срібло у талановитої дівчинки з Вільшанської громади Злати Скаскової, яка своїм співом неодноразово підкорює глядачів на Чуднівській сцені. Виступ можна переглянути ТУТ.

Тік – ток Україна

Вікова категорія 10-14 років. ІІІ місце у чуднівчанки Віолетти Отаманської.

За посиланням – протоколи голосувань та оцінювань https://www.kod-natsii.com/.

«Найближчим часом із кожним переможцем сконтактує наша команда. Електронні дипломи учасників та переможців будуть надіслані на пошти заявників до кінця лютого!», – уточнили організатори заходу.