USD EUR
42,74 39,37
Чуднівчанка Дар’я Козачок здобула перемогу у Всеукраїнських змаганнях

Чуднівчанка Дар’я Козачок здобула перемогу у Всеукраїнських змаганнях

473

Легкоатлети Чуднівської ДЮСШ демонструють високі результати у Всеукраїнських змаганнях.

17-18 вересня у місті Івано-Франківськ відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів, повідомляють у Чуднівській міській раді.

У цих змаганнях Чуднівську ДЮСШ представляли Дар’я Козачок та Михайло Кравчук, підготував спортсменів тренер-викладач Віктор Валентинович Вєдєрніков.

За результатами змагань у метанні диску серед дівчат, випередивши суперниць з Дніпра, чуднівчанка Дар’я Козачок здобула перемогу (39,37м.) та посіла перше місце.

Михайло Кравчук теж достойно змагався у чемпіонаті.

11 вересня вихованці Чуднівської ДЮСШ взяли участь у чемпіонаті України з легкої атлетики, який відбувався у м. Луцьк. У цих представницьких змаганнях з штовхання ядра та метання диску наші спортсмени продемонстрували достойні результати.

Спортивне життя громади не зупиняється. Молодь має змогу відвідувати Чуднівську дитячо-юнацьку спортивну школу, де проводяться спортивні заняття. Результати тренувань вихованці ДЮСШ демонструють на всеукраїнських та обласних змаганнях. Навіть в таких складних умовах наші спортсмени демонструють чудові результати і тим самим – непереможний дух і, безумовно, любов до нашої країни.