USD EUR
43,10 40,00
Чуднів: відзначення Дня Конституції

Чуднів: відзначення Дня Конституції

710

День Конституції України відзначили урочистою ходою 

28 червня, у м.Чуднів  День Конституції України відзначили урочистою ходою. Присутні учасники заходу вийшли на центральну вулицю у вишиванках та символікою України, віддавши шану  Конституції, яка гарантує нам права та свободу.

«Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава», – записано в Основному Законі.

Урочистості продовжились у міському будинку культури, де усі присутні мали можливість заслухати презентацію книжкової виставки міської бібліотеки, взяти участь у  вікторині з призами та переглянути фільм про прийняття найголовнішого Закону України.

У закладах освіти відбулися урочисті заходи

Також з нагоди відзначення у територіальній громаді Дня Конституції України у закладах дошкільної освіти Чуднівської міської ради організовані та проведені наступні заходи:

  • у Чуднівському ЗДО «Веснянка» – бесіда з дітьми молодшого та середнього дошкільного віку «Державні символи України», бесіда з дітьми старшого дошкільного віку «Права дітей – турбота держави», декламування віршів про Україну У. Федасюка «Маленька Українка», О.Довгий «Батьківщина», відео-мандрівка « Усе моє- що зветься Україна», конкурс малюнків на асфальті «Моя країна –Україна», патріотична розвага «Україна – рідний дім»,  флешмоб «Щаслива дитина»;
  • у Вакуленчуківському ЗДО «Берізка» – презентація до Дня Конституції України, виставка малюнків «Моя квітуча Україна!», бесіди з дітьми «Пам’ятай і знай свої права», «Символіка України», декламування віршів про Україну, конкурс малюнків на асфальті «Хай буде мир на всій Землі».

Саме на таких заходах вихованці закладів дошкільної освіти вчаться любити свою Батьківщину – Україну, у них формується своя громадянська позиція, національна гідність.  Наші діти живуть з вірою і надією у серці, що в Україні запанує мир, спокій і злагода.