USD EUR
45,05 41,49
“Активні парки” у Чуднові - безкоштовні спортивні тренування

“Активні парки” у Чуднові – безкоштовні спортивні тренування

374

З 1 травня, в межах програми президента «Здорова Україна», на локації у Чуднові розпочався соціальний проект «Активні парки – локації здорової України». В ході реалізації проекту всі охочі мають можливість долучатись до безкоштовних тренувань, які проходять під наглядом кваліфікованого спеціаліста у сфері фізичної культури та спорту Юрія Артемчука. Про це повідомили в Чуднівській міській раді

У Чуднові локацію для проведення спортивно-оздоровчої рухової активності для всіх охочих розташована на СК «Юність» за адресою: м.Чуднів, вул. Житомирська, 16-а.

Координатор проекту в Чуднівській громаді запрошує всіх охочих безкоштовно розпочати «будівництво» кращого себе, адже спорт та активний спосіб життя – це не лише запорука здоров’я, а й чудова можливість побороти стрес та покращити загальне самопочуття.

Заняття відбувають тричі на тиждень. Графік проведення занять можна дізнатися на сторінках соціальних мереж:  Instagram та  Facebook.

Основною метою соціального проекту є популяризація та організація оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян, у тому числі осіб з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків, формування суспільства, об’єднаного ідеєю здорового та активного життя.