USD EUR
42,55 39,68
В квартирі виявили 7 собак

7 голодних і худих собак забрали з квартири у Бердичеві

405

У Бердичеві сусіди поскаржилися на утримання 7 собак в квартирі та неналежне їх утримання: тварини постійно гавкали та з помешкання смерділо. До власниці квартири навідалися працівники муніципальної інспекції, ВЖРЕПу та поліції.

Виявили, що жінка в багатоквартирному будинку на вулиці Одеській утримувала багато собак. Під час огляду констатували: належного догляду, вигулу і навіть харчування тварини не отримували.

Коротке відео візиту з’явилося у фейсбук на сторінці Муніципальної інспекції Бердичева. Його можна переглянути за посиланням.

«Іноді любов буває вбивцею, з ефектом неосмисленого катування. Бердичівлянка, утримувала в квартирі понад нормову кількість собак, чим перетворила життя сусідів на жах. Після численних скарг, від людей, які вже втратили надію, муніципальна інспекція спільно з поліцейськими, працівниками ВЖРЕПу та небайдужими бердичівлянами врятували собак, від голодної смерті», – йдеться у повідомленні.

Там же повідомляється, що на час появи в квартирі виявили 7 собак. Одну тварину, на жаль, врятувати не вдалося. Псів відвезли в лікарню для ветеринарної допомоги.

Нагадаємо, з листопада 2021 в Україні визначено законодавчо відповідальність за жорстоке поводження з тваринами, в тому числі неналежне їх утримання.