USD EUR
42,92 39,84
Вручено посмертні нагороди родичам полеглих Воїнів

Вручено посмертні нагороди родичам полеглих Воїнів

219

Відбулося вручення посмертних військових нагород родинам двох полеглих Героїв. Нагороди вручили  Чуднівський міський голова Віталій Войтко та начальник третього відділу Житомирського РТЦК та СП Олег Клок.

Відповідно до Указу Президента «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено:

  • солдата ГУДЗЮКА Віталія Васильовича орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно). Орден Героя отримали отримали батьки – Ірина Миколаївна і Василь Петрович та сестра Марія Василівна.
  • солдата ЧУМЕЛЯ Євгенія Юрійовича медаллю “Захиснику Вітчизни” (посмертно). Нагороду Героя отримали мама Олександра Миколаївна та брат Андрій Юрійович.

Ми низько вклоняємося батькам, за синів, за Героїв, яких ви виховали. Жодних слів не вистачить, аби заповнити пустоту від втрати наших захисників. Ці нагороди вже не повернуть загублене життя, але вони слугуватимуть згадкою про їх подвиг, героїзм та відданість своїм ідеалам, своїй державі.