USD EUR
42,92 39,84
В Чуднівському військовому комісаріаті відбувся захід з нагоди урочистого відкриття меморіальної дошки на честь воїна-героя АТО

В Чуднівському військовому комісаріаті відбувся захід з нагоди урочистого відкриття меморіальної дошки на честь воїна-героя АТО

1 034

18 травня в Чуднівському районному військовому комісаріаті відбувся захід з нагоди урочистого відкриття меморіальної дошки на честь воїна-героя АТО Хімічука Ігоря Ігоровича, який зі зброєю в руках захищав східний кордон України й віддав своє життя за її мирне небо.

Ініціатором встановлення пам’ятного знаку був військовий комісар Чуднівського районного військового комісаріату Олег Клок та особовий склад, за кошти яких і була встановлена меморіальна дошка. Про це повідомляє Чуднівський районний військовий комісаріат на своїй Facebook-сторінці.

Меморіальну дошку відкрили на будівлі Чуднівського районного військового комісаріату, в якому Хімічук Ігор Ігорович з 30 липня 2018 року проходив військову службу за контрактом на посаді спочатку оператора відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу, а з 03 серпня 2018 року – водія відділення забезпечення, 04 серпня 2019 року вибув у відрядження до в\ч, у складі якої поїхав на Схід боронити нашу державу, стримувати збройну агресію Російської Федерації. 16 січня 2020 року під час бойового чергування на спостережному посту поблизу населеного пункту Новозванівка Попаснянського району Луганської області ворожа куля снайпера смертельно поранила його.

Під час заходу з нагоди урочистого відкриття меморіальної дошки на честь воїна-героя АТО Хімічука Ігоря Ігоровича, матері воїна-героя Ларисі Тимофіївні, дружині Інні Олександрівні, синові Тимофієві було вручено орден «За мужність» ІІІ ступеня Хімічука Ігоря Ігоровича (посмертно) Указом Президента України від 07 квітня 2020 року №131/2020.

Після невеликого мітингу пам’ять героя вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на будівлі Чуднівського районного військового комісаріату.
Пам’ять про цього чудового, хороброго хлопця житиме вічно у серцях усіх жителів нашого міста.