USD EUR
42,92 39,84
Сьогодні для медиків найкращий подарунок – страховий поліс

Сьогодні для медиків найкращий подарунок – страховий поліс

1 638

Кожного літа у третю неділю червня в Україні відзначають професійне свято працівників сфери охорони здоровя. Цьогоріч медики України зустрічають своє професійне свято у повному всеозброєнні: країна  досі перебуває в умовах карантину, як основного засобу протидії  пандемії коронавірусу COVID – 19. Фактично все населення нашої держави вже відчуло на собі руйнівний і згубний вплив небезпечної хвороби, яка вперто відмовляється відступати. Але куди більшу відповідальність, а з нею – щоденну напругу, відчувають саме люди у білих халатах. Медичні працівники  знаходяться на передньому краї боротьби із пандемією і за найпершої необхідності опиняються віч-на віч із хворобою. Зрозуміло, люди вдячні працівникам сфери охорони здоровя за самовіддану, а нині – й справді героїчну працю в умовах спалаху пандемії.

Напередодні професійного свята медиків  вітають і представники влади, і громадські активісти, і багато громадян, які часто зобовязані лікарям і медичному персоналу врятованим життям. Медичний персонал Чуднівської районної лікарні в честь свого професійного свята отримав напрочуд щедрі і  доречні у нинішній час подарунки – страхові поліси добровільного страхування здоровя  терміном на один рік. Відтепер кожен із 53-х працівників  КНЗ «Чуднівська районна лікарня» упродовж року матиме надійний  і вагомий захист на випадок захворювання, у тому числі і на COVID -19. А подарунок для медиків Чуднівщини підготував генеральний директор ТОВ «ВІВАД 09», депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак.

Варто зауважити, що  зовсім нещодавно, коли КНЗ «Чуднівська лікарня» потребувала  допомоги  у ремонті водогону, першим  на заклик допомоги відгукнувся також Ігор Ходак. Він допоміг  із закупівлею матеріалів для ремонту і сьогодні пацієнти лікарняного закладу, як і його персонал, не мають проблем із водопостачанням. А це значить, що своє професійне свято працівники Чуднівської райлікарні зустрінуть у доброму настрої. Чого їм щиро бажаємо.