USD EUR
46,51 41,67
Відбудуться громадські слухання щодо співпраці з Романівською ТГ

Відбудуться громадські слухання щодо співпраці з Романівською ТГ

78

Оголошення щодо проведення громадських слухань з обговорення пропозицій про початок переговорів з питань організації співробітництва з Романівською селищною територіальною громадою опублікувала Чуднівська міська рада.

Назва: співробітництво територіальних громад у сфері молодіжної політики, роботи з ветеранами війни, соціального захисту населення, захисту постраждалих від домашнього насильства, соціального захисту громадян похилого віку, у формі реалізації спільних проектів.

Підстава для проведення громадських слухань з обговорення пропозицій: розпорядження Чуднівського міського голови Житомирського району Житомирської області №86 від 22.08.2024 «Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад».

Нормативний документ, що регулює проведення громадських слухань: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закон України «Про співробітництво територіальних громад»

 Дата проведення громадських слухань:  громадські слухання з обговорення пропозицій про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сферах: молодіжної політики, роботи з ветеранами війни, соціального захисту населення, захисту постраждалих від домашнього насильства, соціального захисту громадян похилого віку, у формі реалізації спільних проектів. Громадські слухання відбудуться 19 вересня 2024 року о 14.00 год. в залі засідань за адресою вул. Героїв Майдану, 104 , в м.Чуднів. Відповідальний за проведення обговорення  та за організацію розгляду пропозицій: головний спеціаліст сектору економічного, агропромислового розвитку та інвестицій Чуднівської міської ради Котюжинська Юлія Василівна тел.: (041) 39-2-13-81.